Jak a kde to začalo?

Cesta Honzových řízků začala na Letním podnikatelském kempu pro mladistvé z dětských domovů, azylových domů a sociálně znevýhodněných rodin. Cílem bylo prezentovat svůj projekt před investiční komisí a tímto impulzem nastartovat vlastní podnikání. Obdržel jsem osobní cenu profesora Zeleného, který LPK založil. Psal se rok 2019 a řízky opustily představy v hlavně a náčrty na papíře. První zákazníci si začali pochutnávat na řízcích.

Zároveň jsem dokončoval střední školu, kde jsem přímo při maturitní zkoušce musel slíbit, že nikdy nebudu pracovat v oboru. Tak moc jsem na škole vynikal, až mi nepřímo zakázali činnost. Jako správný beran jsem si však řekl, že jim to ukážu a pustil se do práce. 

Kde jsme nyní?

Děláme cateringy pro malé i větší akce. Naší primární specializací jsou samozřejmě řízky. Máme v rukávu doslova desítky receptů, aktuálně jsme se uchytili s několika prvními. Naší vlajkovou lodí jsou jednoduché a elegantní řízkové bagetky, vhodné na ples, banketní hostinu nebo firemní teambuilding.

Kam se dopracujeme?

Do roku 2030 budeme mít funkční síť prodejen v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Food truck nebo stánky na akcích?

A v neposlední řadě ten velký sen. Naučíme Francouze říkat Ř! Uděláme celosvětově úspěšný franšízový koncept.